Tekstforfatter

Bliv fundet og læst af dem, der leder efter dig

En dygtig tekstforfatter binder virksomheden sammen med kunderne ved at skrive tekster, der understreger dit image over for dem, der ønsker dine produkter – fordi I taler samme sprog

En tekstforfatter (nogle gange kaldet: copywriter eller skribent) skriver tekster med forskellige formål. Det kan være at involvere læserne, ændre folks holdninger med en journalistisk tilgang eller måske sælge et produkt. 

Det vigtigste for tekstforfatteren er dog at gøre en tekst læsevenlig og forståelig, skrive til målgruppen eller en Persona og skabe relation til læseren. 

En dygtig tekstforfatter skal selvfølgelig også stave korrekt og bruge den rigtige grammatiske tegnsætning og typografi.

Når du hyrer en god tekstforfatter til dine opgaver kan – og skal – du forvente tekst i høj kvalitet. Hvad enten dine tekster skal bruges i et trykt materiale – som en bog eller brochure – eller  du skal bruge SEO-venlige tekster til din hjemmeside, nyhedsbrev eller sociale medier.

Det her kan du bruge en tekstforfatter til:

  • Seo-tekster så din hjemmeside bliver fundet
  • Korte, involverende tekster på de sociale medier
  • Nyhedsbreve, der bliver læst
  • Salgsvenlige tekster, der ikke går over gevind
  • Artikler og pressemeddelelser med journalistisk vinkel
  • Korrekturlæsning
  • Research og interviews
  • Omskrivning af tekniske tekster og manualer
  • Alle former for tekst, der skal være læsevenlig og forståelig.

Tekster til tryk

Tekster til trykte medier, for eksempel bøger, aviser eller salgsbrochurer, er anderledes end de tekster, vi skriver til nettet.
Fordi når vi sætter os til rette med en tryksag eller bog, er vi mere parate til at læse, end når vi sidder foran computeren.

Derfor kan tekster i de trykte medier være længere, mere dybdegående og mere detaljerede, ligesom overskrifter og mellemrubrikker typisk er anderledes end der er på dine online medier. En professionel tekstforfatter kender forskellen.

Tekster til nettet

Det kan være svært at skrive til nettet. Teksterne må ikke være for lange, og informationerne skal være let tilgængelige. 
Søger du en tekstforfatter til hjemmeside eller de sociale medier, så skal tekstforfatteren kende til SEO-tekster
Det er afgørende – og lad ikke andre fortælle dig noget andet.

Hvis du både vil være venner med dine læsere og med Google, skal dine tekster være nemme at læse, og de rette ord skal flettes ind i teksten – og teksten skal stadig være spændende og engagerende.

Skal jeg hjælpe dig?

Kim Marthedal Zigns

Det er imponerende, hvordan Kim på baggrund af ”tørt teknisk baggrundsstof” altid overrasker med spændende viden og nyt indhold.

Aase Nielsen

Marketing Manager, Wellmore, Læs mere

Lær det selv

kursus zigns

Har du brug for hjælp til dine tekster?
Kontakt mig for mere information og samarbejde

Har du brug for hjælp i en periode?
Måske er projekthjælp noget for dig.