Foredrag eller workshop?

– gør din læring vedkommende

Savner du kurser, der tager udgangspunkt i din virksomhed?

– lav en firmarettet workshop

Hvad enten du står bag en forening eller brancheorganisation med mange forskellige medlemmer eller du ejer en virksomhed, hvor I har brug for at arbejde mere fokuseret på de digitale medier, så er en workshop en god løsning. En workshop giver ikke kun læring, men er også perfekt til efterfølgende netværk, erfaringsudveksling og fornemmelsen af at stå sammen om en viden.

Eksempler på kursus- eller workshoptemaer, men du bestemmer selv:

digital strategi arbejdsplads

Digital strategi
7 trin til din digitale strategi og alt det, der ligger ind imellem. Digital strategi giver overblik, kvalitet og ikke mindst forståelse for, hvad det kræver at agere troværdigt på de sociale medier.

En workshop i digital strategi er ikke kun for salgs- eller marketingsafdelingen. Den er relevant for hele virksomheden.

Content marketing arbejdsplads

Content content content
Det er svært at få idéer igen og igen til alle de platforme, vi bevæger os på. Med dette kursus får du ny inspiration til både de sociale medier og til nyhedsbreve, e-bøger, film og billeder.

Efter denne workshop løber du aldrig mere tør for idéer, hvad enten du arbejder med detail, service, business to business eller online. 

grafisk design arbejdsplads

Skriv så det involverer
Lær at skabe indhold så brugerne bliver ved med at følge dig. Du lærer hvordan involverende tekster virker og hvornår du skal skrue ned for salgsblusset.

En stærk workshop til dig, der arbejder med kommunikation på de sociale medier, på hjemmesiden eller tekster til nyhedsbreve.

tekstforfatterens arbejdsplads

Grafisk design
Mangler du nogle værktøjer i dit daglige arbejde? Vil du rette i Indesignfiler eller beskære billeder i Photoshop?

Få 1 til 1-undervisning eller lav et smalt kursus for din virksomhed eller din organisation med intensiv undervisning i et af Adobes programmer.

Halvdagskursus eller workshop specielt for din virksomhed

Maks. 6 deltagere

Pris for 2-4 timer 

4.550 kr. (ekskl. moms, kørsel og evt. broafgift)

Heldagskursus eller workshop

Maks. 6 deltagere

Pris for 6-7 timer 

8.500 kr. (ekskl. moms, kørsel og evt. broafgift)