Da jeg besluttede mig for at skrive Adwordsbogen, havde jeg ikke forestillet mig, hvor mange praktiske og redaktionelle ting, der faktisk skal være styr på inden udgivelsen. Derfor søgte jeg professionel hjælp til korrektur og tilrettelæggelse – en opgave, som Kim Marthedal fra Zigns håndterede til perfektion. Kim var over opgaven med det samme og sørgede for et helt igennem perfekt forløb. Kim besidder meget mere end viden om opsætning og tilrettelæggelse – hun ved præcis hvilke praktiske aspekter, der også skal tages højde for. Jeg føler derfor, at Kim og jeg har haft et perfekt forløb med rigtig god sparring undervejs – et forløb der endte ud i AdWordsBogen, som først blev udgivet, når alle parter var tilfredse. Derfor kan jeg kan med ro i sindet anbefale, at du tager Kim Marthedal fra Zigns med på sidelinjen, på din næste opgave!

Luciano Bellacci

Head of SEM & Senior SEO, Bondtofte & co.

Hej Kim
Du er bare genial – det var en super fed besked og jeg er 100 % sikker på at alle de kunder der læser dette vil få et smil på læben. Mange tak fordi du reddede mig fra en potentiel shitstorm.

Kim Sørensen

Ejer, Gynmnastik og ridesport

Dagene fløj afsted med spændende indhold på kurset ‘Skriv Godt’ med Kim. Det var meget lærerigt, og jeg fik masser af ‘guldkorn’ til at tage med hjem. Kim har en god fornemmelse for, at alle deltagere bliver hørt og hver især får lyst til at være aktive på kurset. Jeg vil gerne give min bedste anbefaling til Kim.

Peter Dupont Kristensen

Havedesigner, Grønt havedesign

Kim var lynhurtig til at designe en flot og funktionel hjemmeside til Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.
Hun lavede desuden et supergodt nyhedsbrev til vores medlemmer. Kim er oppe på beatet og professionel, så hende kan jeg  varmt anbefale at bruge.

John Mogensen

Erhvervskonsulent, Faaborg-Midtfyn Kommune

Kim Marthedal er freelance tekstforfatter for Wellmore og hjælper med at toptune vores digitale indhold på wellmore.dk, så vores tekstindhold er attraktiv og optimeret til nettet. Kim er dygtig til at opsnuse nødvendig information og grave sig ned i stoffet, inden hun går i gang. Det er imponerende, hvordan Kim på baggrund af ”tørt teknisk baggrundsstof” altid overrasker med spændende viden og indhold.

Aase Nielsen

Marketingmanager, Wellmore

Jeg brugte Kim som konsulent efter at have set hende ‘in action’. Hun gik direkte ind og tog et stort ansvar. Hendes kompetencer dækker bredt inden for social media-strategi og kommunikation, hvilket giver stor værdi, fordi hun evner at sætte det hele i spil. Kim er involverende, velforberedt og nærværende/autentisk. Som teamplayer er hun en stor kapacitet. Som udvikler er hun ikke kun fremsynet, men også realistisk og en, der følger tingene til dørs. Som menneske er Kim en stor ressource, som jeg kan anbefale alle at samarbejde med.

Lykke Møller Kristensen

Journalist

Kim blev hurtigt teamets helt egen kommunikationsninja. Hun skriver tekster, som vi andre straks kan bruge i arbejdet, og derudover tryller hun med det visuelle, så vi lynhurtigt har både tekst og grafik til brug i både den eksterne og interne kommunikation.

Jannie Bruerberg Holm

Koordinator og Community Manager, IBC Innovationsfabrikken

Det har været en formidabel oplevelse at arbejde sammen med Kim. Hendes vid, evne til overblik, værdifulde sans for detaljen og passion for det skriftlige og grafiske var med til at bære kundens nye profilmagasin rigtig godt igennem.

Anja Klemp Vilgaard

Kommunikationsrådgiver og storytelling, Get Ajour

Referencer

IBC Kolding

Social Media mManagement, skriftlig kommunikation, grafisk design

Kursuscenter Campus Vejle

Konsulent i digital strategi og tekster til nyhedsbreve

Grafiskekurser.dk – Vejle

Photoshop, digital strategi, User Interfaces, skriftlig kommunikation

Wellmore 

SEO-tekster til produkter

JFM Academy

Digital strategi, Indesign, Photoshop, Mailchimp, kommunikation til nettet

Limagrain

Digital strategi og branding